Lietojot mūsu vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. uzzināt vairāk

Visas kategorijas

MGA Na! Na! Na! Surprise Soft Plush kabriolets 572411

    Apraksts
    BEZ LELLESTas ir nevainojams kabriolets!
    Na! Na! Na! Pārsteiguma mīkstais plīša kabriolets ir stilīga leļļu automašīna, kas izgatavota no skaista, mīksta materiāla ar izsmalcinātām šūtām un apdrukātām detaļām. Tam ir jauks, kaķēnu iedvesmots stils, riteņi, kas patiešām ripo, un der Na! Na! Na! pārsteiguma lellēm un pusaudžu modes lellēm. Lielisku dāvana! Brauciet piedzīvojumā! Kaķēna iedvesmots stilsPiedāvā burvīgu kaķēna degunu un ūsas, kaķēna ausis uz vējstikla un mīkstu, pūkainu asti. Ideāli piemērots tiem, kam ir modernas gaumes. Riteņi tiešām ripoTajā ir visas īstas automašīnas detaļas. Plīša sēdekļi, riteņi, kas patiešām ripo, un stūre ar kaķēnu detaļām. Piemērots arī pusaudžu lellēm
    Na! Na! Na! lellēm un modernas pusaudžu lellēm. Atvērtā augšdaļa ļauj ērti ievietot un noņemt lelles. Ideāls aksesuārs visai jūsu kolekcijai!
    Mīkstais plīša kabriolets der visiem! Dodieties savvaļas braucienā ar nevainojamu kabrioletu ar Na Na Na Surprise Soft Plush kabrioletu. Šī stilīgā leļļu automašīna ir izgatavota no skaista, mīksta materiāla, kas pārklāts ar apdrukātu audumu ar izsmalcinātām šūtām un apdrukātām detaļām. Tajā ir jaukas, kaķainas detaļas, piemēram, kaķēna deguns un ūsas, kaķēna ausis uz vējstikla un mīksta, pūkaina aste. Un visas īstas automašīnas detaļas. Plīša sēdekļi, riteņi, kas patiešām ripo, un stūre ar kaķēnu detaļām. Brauciet mežonīgā piedzīvojumā ar šo mīksto, plīša transportlīdzekli. Der Na Na Na pārsteiguma lellēm un pusaudžu modes lellēm. Atvērtā augšdaļa atvieglo leļļu (nav iekļautas komplektā) iebīdīšanu un izņemšanu. Stilīgā rozā automašīna ir ideāli piemērota tiem, kam ir modernas gaumes. Tam ir arī glam sudraba detaļas, MEOW numura zīme un mūsdienīgas melnas detaļas. Lieliska mīksta, bet stilīga dāvana Na Na Na Surprise un leļļu cienītājiem. Pievienojiet nedaudz savvaļas stilu iztēles spēlei ar kaķēnu iedvesmoto Soft Plush Convertible.
    Zīmoli
    logoBabyBest.lv 2024 © All rights reserved