Lietojot mūsu vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. uzzināt vairāk

Visas kategorijas

Balansa ritenis LED navy 10303

    Apraksts
    Šis balansa ritenis ir paredzēts bērniem no 12 mēnešiem. Brauciena laikā mazulis trenē līdzsvaru, koordināciju un stiprina muskuļus. Vienkāršs dizains ļauj bērnam koncentrēties uz vienas darbības.

    Braukšanas laikā mirdz riteņos iebūvētās gaismas diodes. Tas mazulim sagādā daudz prieka, kā arī nodrošina drošību vakara braucienu laikā - velosipēds ir labi redzams. Diodes atrodas riteņu sānu paneļos. Funkcija tiek aktivizēta, izmantojot ON / OFF pogu uz riteņiem (baterijas nav iekļautas komplektā).

    Izturīgi riteņi no EVA putu materiāla, kas neslīd un ir droši bērnam, turklāt nav toksiski un neprasa apkopi. Balansa riteni var izmantot gan uz ielas, gan mājās - riteņi neskrāpē un nebojā grīdu, tie ir klusi, tāpēc braukšana netraucēs citu ģimenes locekļu mieru.

    Produkts ir izstrādāts, ņemot vērā Jūsu bērna drošību un ērtības. Tam ir no poliuretāna izgatavots mīksts sēdeklis, kas nodrošina braukšanas komfortu, turklāt rāmis un stūre ir izgatavoti no oglekļa tērauda. Stūre ir pārklāta ar īpašiem neslīdošiem materiāliem uz rokturiem.

    SPECIFIKĀCIJAS:
    - materiāls: oglekļa tērauds, PU, ​​gumija
    - riteņa materiāls: EVA putas
    - stūres regulēšana: 50-57 cm
    - seglu regulēšana: 30-35 cm
    - riteņa diametrs: 27 cm
    - izmēri (garums / platums / augstums): 77/39/57 cm
    - svars: 3,5 kg
    Zīmoli
    logoBabyBest.lv 2024 © All rights reserved